Bedelli Askerlikte Uzaktan Eğitim imza kampanyası

25.05.2020

Bedelli Askerlikte Uzaktan Eğitim

Bu bir sağlık konusudur.

Yurtdışında Türk vatandaşlarına uzaktan eğitimle yapılan askerlik verildiği gibi bu mücbir sebepte bize de aynı sistem uygulanmasını istiyoruz. Biz ayrıcalık istemiyoruz. Sadece yurtdışında uygulanan sistem, ülke içinde yaşayan bizler/vatandaşlar içinde uygulansın istiyoruz.

40.800 kişi olarak, Covid-19 riski devam ediyorken bu risk alınmamalı. Geçtiğimiz bu zor dönemde iş yerlerimizi kapatmak, işlerimizden olmak, eğitimimizden geri kalmak üzereyiz.

Bedelli Askerlik sistemini tercih ettiğimiz için, mağdur olmayı hak etmedik. Biz bu ülkenin bir vatandaşıyız. Bu ülke için üretim yapan, bu ülke için vergisini veren vatansever bir toplumuz. Biz ülkemiz için çalışmaya devam etmek istiyoruz.

Bedelli Askerlik kapsamında Uzaktan Eğitim verilmesini talep ediyoruz. Lütfen sesimize kulak verin.

1. MUSTAFA DİRİ . 24.05.2020 15:20
    24.05.2020 15:20
    Virüs döneminin tam ortasında askere çağırılıyoruz. Yolda izde virüs kapma olasılığımız var. Yurtdışındaki vatandaşlarımız gibi biz de uzaktan eğitim ile askerliğimizi tamamlamak istiyoruz. Nisan ile şu an arasında risk açısından fark olmadığı gibi daha ağır durumdadır. Ayrıca işsiz kalan çocuğu olacak olan v3 bilumum başka planları olanların olanları ve ekonomileri alt üst. Sesimiz duyulmalıdır
  2. Şafak kıray 24.05.2020 12:41