Avustralya'da ki canlara yuva olalım imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Mine Öztürk Ayan
19.04.2024 Karabük , Türkiye

Avustralya'da ki canlara yuva olalım

Merhabalar. Farkında mısınız? Yok oluyoruz. Avustralya'da aylardır süren yangın sebebiyle milyonlarca hektar alan kül oldu. Ve burada yaşayan onlarca canın yarısı yok oldu. Hayatta kalan sayılı miktarda canlının ülkemizde bulunan çeşitli hayvan bakım yerlerine getirilmesini talep ediyoruz. Yuvalarında ki yangınlar sönene kadar onlara yuva olmalıyız. Savaşlardan daha çok konuşmamız gereken yok olmamız. Önce oksijenimiz kül oluyor sonra hayvanlar ve en son olarak biz. O minik bedenlere el uzatmamız lazım. Yarın sabah herhangi bir doğal afetle uyanıp uyanmayacağzımızın bir garantisi var mı? Lütfen bu kampanyaya sadece 2 dakikanızı ayırın. Sarılmalarıyla ünlü kualalar gibi içten kucaklıyorum sizi ☺️ onların yok olmasına izin vermeyelim.

1. Ayşe Ekin Gümüş 30.05.2020 14:17
    30.05.2020 14:17