AOF YAZ OKULU DERS SEÇME SAYİSİ ARTTİRİLSİN! imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Büşra
07.08.2020 Ankara , Türkiye

AOF YAZ OKULU DERS SEÇME SAYİSİ ARTTİRİLSİN!

Aof son sinif ogrencisiyim 1.siniftan alttan kalan dersimi kayit yeniletecegim zaman alacaktim fakat akts 3 olan ders 6 ya yukseldi ve alttan kalan dersimi sirf kredi degisti diye alamadim bu yil yaz okulu geri getirildi cok tesekkur ederiz fakat 5 ders siniri var yaz okulunda ders sinirlamasi kaldirilsin lutfen ve 6-7-8 dersi olan binlerce ogrenci var bu yuzden bizim alamadigimiz dersimiz var benim 7 dersim var fakat 2'sini alamiyorum bu yil yuzbinlerce ogrenci yaz okuluna guvenerek dgs basvurusu yapti fakat 5 ders oldugu icin yinede mezun olamayacagiz malesef hadi kazandik diyelim dgs sinavini peki ne olacak tek sansimiz sartli kayit yapmak peki bunun sartlari neler guz doneminden sadece1 tane ders kaliyorsa sartli kayit hakkindan yararlanabiliyoruz benim 2 tane kaldigi icin malesef bu haktan yararlanamiyorum rica ediyorum bur an once ders sayisi arttirilsin cunku zamanimiz daraliyor lutfen yardimci olun eger bu yorumu okuyorsaniz desteginizi bekliyorum destek veren vermeyen herkese simdiden tesekkur ediyorum.

1. Fatma 23.07.2020 16:28
    23.07.2020 16:28
    Ders sayısı artsın
  2. Rana korkut 23.07.2020 13:04
    23.07.2020 13:04
    Derslerim fazla var.yaz okulunda fazla ders alip erken mezun olmak istyrm.daha okuyacagim bolumler var.
  3. Burak 22.07.2020 05:50
    22.07.2020 05:50
    Yaz okulunda bencede ders sayisi artsin yoksa mezun olamayacagiz

Ankara, Türkiye