Ankara Sincan Belediyesi Skate Park ( Bmx , Kaykay , Paten ) Parkı istiyoruz imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Canberk Küçük
18.04.2024 Ankara , Türkiye

Merhabalar

Hoşgeldiniz, Bizler extream sporuna gönül vermiş kişileriz

Bizler bu sporu tanıtmaya ve Türkiye şartlarında ne kadar zor yapıldığını göstermek istiyoruz. Malesef ki Türkiye'de bizlere imkan sınırlı bir şekilde veriliyor, bizde bu sporu sokaklar ve parklarda (parklar dediğim normal küçük çocukların olduğu yerlerde) yapıyoruz.

Kendimize ve bizden yaşça küçük bireylere tehlike saçıyoruz, peki tehlike saçıyoruz demem'deki sebep ne;

Bizlere ait bir yerin olmaması.

Bizler Paten, Bmx, Kaykaycı olarak hareketler öğrenip geliştirmemiz gerekiyor ve bunları yapmak için bizlere uygun bir alan sunulması gerekmektedir, büyük ve güvenlikli bir yer bizlerin ve küçük kardeşlerimiz için güvenliği açısından sağlığı açısından gereklidir.

Biz spor sevdalıları sizlerden Skate Park talep ediyoruz. Türkiye'nin farklı illerinde en az 1 2 tane var evet, fakat bazıları hatalı yapılmış bir vaziyette bazıları çürük, dökük, paslı, kırık ve yaralanma riskleri ile dolu. Özellikle sincan'da o bile yok ve sincan da o kadar çok bu spor ile uğraşan gençlerimiz varki görseniz sizler de şaşırırsınız ama genelde yollarda sokak arasında veya bize göre en uygun yerlerde bu sporu yapmaya çalışıyoruz. Bir şekilde bu sporları yapmaya çalışıyoruz ve bunları yaparken'de kardeşlerimize, o an çevremizdeki çocuklara ve insanlara istemsizce çarpıp yaralana biliyoruz, bu sebepten dolayı bizlere uygun bir skate park yapılmasını istiyoruz sadece bizlere değil yeni başlıyacak olan kardeşlerimize örnek olmak öğretmek serseri olmaları yerine aramıza alıp bir spor eşliğinde birlikte büyümek hep birlikte abi kardeş abla olmayı öğretmek istiyoruz, bu sporu tanıtmak yaralanmadan nasıl yapılacağını göstermek istiyoruz çünkü bizler dışardan bakılınca serseri gibi duran fakat dünya genelinde başarılara ulaşabilen bir spor yapıyoruz, bizleri tanımaya çalışsanız, dışlamak yerine kabullenseniz ve bu imkanları sağlasanız emin olun öyle serseri tiplerden olmadığımızı, ne kadar samimi ne kadar aile gibi olduğumuzu anlarsınız...

[ Sizden Tek Bir İsteğim Var Lütfen Gelin Birlik Olalım Sesimizi Duyuralım Hem Genç Kardeşlerimiz'de Bizleri Örnek Alıp Abi Kardeş gibi Birşeyler Sunabilelim ve Öğretebilelim Desteklerinizi Bekliyoruz.. ]

Lütfen Sincan Belediyesi Bizlere Destek Olsun ve El Uzatsın Biz Her Zaman Sizin Yanınızdayız Lütfen Sizde Bizim Yanımızda Olun. Geleceğimizi Güzelleştirelim.

1. Can Aldağ . 03.08.2023 10:26
    03.08.2023 10:26
    Lütfen yapın
  2. Kağan K. 08.08.2022 23:22
    08.08.2022 23:22
    Ankara Sincan'da Skate Park İstiyoruz.
  3. Elif Avcı . 04.04.2022 18:36
    04.04.2022 18:36