Adalet Bakanlığı baraj puanı 60'a dusurulsun! imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Melis celik
24.04.2024 Denizli , Türkiye

Sayin Bakanım ikm ,mubasirlik,katiplik kısaca CTİ aliminda baraj puani 60'a dusrulsun rica ediyorum.Bu yil puanlar dusuk geldi ve sorular hatali bu durumdan dolayi cok magduruz 60 'a duserse en azindan bizlere umut dogar milyonlarca gencimiz issiz bir sans taniyin lutfen bizlere baraj dussun en azindan basvuralim siralamaya girersek gireriz girmezisekte en azindan basvurduk ama olmadi deriz ama umudumuz olun bir umud sadece deneyelim kazananlar zaten kazanacak ama sirf puani 69.99'da kaldi diye basvuru yapamayan arkadaslarimiz var bu haksizlik degilmi sizcede polislik aliminda bile 60'a dusuruldu rica ediyorum sesimize kulak verin .

1. Gizem Nur G. 24.04.2023 08:51
    24.04.2023 08:51
    En azından taban 65'e düşürülsün
  2. Emirhan y. 22.04.2023 15:34
    22.04.2023 15:34
    Alımın fazla olması ve puanın 60 lara düşme ihtimalinin fazla olmasından dolayı 65 taban puanı olması gerekir
  3. Hikmet B. 20.04.2023 06:40
    20.04.2023 06:40
    Diğer kamu kurumu alımlarında alımlar 60 Kpss puanıyla başlıyor bu alımlardada böyle olması lazım inşallah nasip olur.

Denizli, Türkiye