28 Kasım ULUSAL BAYRAK GÜNÜ OLSUN imza kampanyası

Kampanyayı başlatan MEHMET AKİF EDİKLİ
24.04.2024 Kahramanmaraş , Türkiye

28 Kasım 1919 - Kahramanmaraş'ta Ulucamiiden kaleye türk bayrağımızı dikmek için akın eden ecdadımızın tarihe yazdığı destanın adı.Türk tarihinde 28 Kasım 1919' da olduğu gibi ,bayrağın vatanla, milletimizle,dinimizle, manevi değerlerimiz ile bütünleştiği böyle bir emsalsiz örnek bulunmamaktadır.Kahramanmaraş'ın kurtuluşunda Avukat M.Ali Kısakürek'in yazmış olduğu " Alemi İslama hitap" cümlesiyle başlayan beyanname ve o gün yaşayan ecdadımızın vatanlarına milletlerine ve bizlere , kendilerinden sonra gelecek olan nesillere,özgür bir vatan bırakabilmek için yaptıkların bu mücadelenin , biz Türkiye'nin her yerinde bu vatanda doğan her çocuğumuzun, bu topraklarda yaşayan her vatandaşımızın bu destanı bilmesini ve bu destanı layıkıyla öğrenmelerini amaçlıyoruz.Kahramanmaraş Kültür Tarih Sanat Araştırma ve Geliştirme Derneği (MAKSATDER) olarak bu büyük gün için imza kampanyası başlattık. Bu imzalarımızla TBMM 'de bu günün ULUSAL BAYRAK GÜNÜ olarak ilan edilmesini istiyoruz.

1. Yaşar Türkkorur 10.07.2021 06:01
    10.07.2021 06:01
    Çok uygundur.. yerel yönetimle işbirliği şart.
  2. MEHMET AKİF EDİKLİ 03.07.2021 09:50
    03.07.2021 09:50