2020 Vergi ve SGK Affı / Yapılandırması Getirilsin imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Ertan Gökgöz
04.08.2020

2020 Vergi ve SGK Affı / Yapılandırması Getirilsin

Yüz binlerce esnaf vergi, sgk borçlarından dolayı,banka hesapları blokeli,üzerinde ki mallar hacizli durumda. Bu dönemde yaşadığımız salgın sebebi ile işlerimiz yolunda olmadığı için, kredi başvurularında bulunan biz esnafların, vergi be sgk tarafından hacizler karşısına çıkmakta bu sebepten kredi kullanamayarak, esnaf iyice çıkmaza sokulmaktadır. Acilen vergi affı/ yapılandırma için yetkili merciler taşın altına elini koymalıdır.

1. Halil GÜRHAN 25.07.2020 01:12
    25.07.2020 01:12
    Vergi borcu yapılandırmasına ohtiyacımız var.
  2. Hacı Kaan Yücekaya 22.07.2020 19:10
    22.07.2020 19:10
    Sgk vergi taksitlendirme si en kısa zamanda çıkmasa iş yapılamaz duruma gelindi birçok firma telafisis mümkün olmayan bir sıkıntıya girecek.
  3. Aykut Baylan 21.07.2020 11:43
    21.07.2020 11:43
    Vergi ve sgk borcu barışı ve yapılandırması ile geçmişe dönük 5 yıllık matrah arttırımları, kasa ve stok afları tümden gelerek belirli bir dönem ödemesi olmayan(En az 3 ay) ve ödenecek borcun 60 ay civarı taksite bölünmesi gerçekten çok rahatlatıcı olur. Bu sayede hem esnaf hem de biz kobiler çok rahatlar ve geleceğe huzur ile bakabiliriz.

${error.firstName}
${error.lastName}