1 mart'ta okullar açılmasın imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Doja abdellatif
27.04.2024 Bursa , Türkiye

Okullarin acilmasini istemiyoruz! Henüz değil. Covid 19 mutasyona uğramışken okulları açmak herkesin sağlığını büyük tehlikeye sokar. Geçen açıldığında günlük vaka sayıları 5000 e ulaşmıştı ve şimdi 600 e indi diye açılırsa yine artar hatta daha kötü bile olabilir. Öğrencilerin sağlık ve psikolojisini tehlikeye sokmaya ziyade, ailelerin, öğretmenlerin ve cevredekilerin hayatı büyük tehlikeye sokulur. Insanların hayatını bu şekilde alan, günlük nerdeyse 100 kişi öldüren bir virus varken yüz yüze eğitim kimin umrunda olurki? Online eğitim olduğu için şükür etmeli ve her zaman yasaklara uyup maske takip sosyal mesafeye önem vermeliyiz. Tek bir kişi olarak sesimi duyurmak zordur ama ne kadar fazla olursak o kadar etkili oluruz. Bu kampanyayı imzala ve milyonlarca insanın hayatını kurtar.

1. Fırat . 07.10.2021 07:45
    07.10.2021 07:45
    Maske-mesafe-hijyen hiçbir okulda üniversitede yok
  2. Emre A. 27.09.2021 19:36