1+1 ÖNLİSANS DİPLOMASI OLANLARA 1 KERE SINAVA GİRİP LİSANS DİPLOMASI ALSIN.(2 ÖNLİSANS DİPLOMASI SAHİBİ OLANLAR İÇİN) imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Önlisans mezunları
29.04.2024

2 TANE ÖNLİSANS DİPLOMASINA SAHİP OLANLAR, 1 KERE SINAVA GİRİP, LİSANS DİPLOMASI ALSINLAR.

1. Asiye Koşar . 14.04.2024 08:13
    14.04.2024 08:13
    Biz önlisans mezunlarına bu şansı vermenizi istiyorum. Bizden hayallerimizi, umutlarımızı almayın.2 tane önlisans diploma sahibi olanlara, lisans diploması alabilmesi için, lütfen bir kere sınav yapın.Bize yardım edeceğinize inanıyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.
  2. Kamile Taş . 13.04.2024 13:06
    13.04.2024 13:06
    Bu kampanyaya ben de destek veriyorum.Lutfen biz onlisans mezunlari icin bu fırsatı vermenizi istiyorum. Arkadaşlar, bu kampanyayı destek vermenize istiyorum.
  3. Mehmet S. 12.04.2024 07:14
    12.04.2024 07:14
    2 onlisans diplomasi olanlara 1 kere sinav yapın,lisans diplomasi alalım.Bize bu şansı vermenizi istiyorum.Yillarca sinava giriyorum,4 yıllık üniversite kazanamadım.Lutfen size yalvarıyorum,biz onlisans mezunlarina yeni kapılar acmanizi istiyorum.Bizleri gözü yaşlı bırakmayın.Gereğinin yapılmasını arz ederim.