açık alanda menemenin çatalla yenilmesi yasak olsun imza kampanyası

Kampanyayı başlatan GAKGAK HUSEYIN
21.10.2019 Ağrı , Türkiye

geçen gün ağrı dağına çıkarken 4 tane şişman atletli ve bıyıklı dayı gördüm ( çok korkunçtular ) ağrı dağın eteğinde uçan güvercinli menemen yaptıklarını gördüm. Ve açıkcası yanlarına gitmeye korktuğum için ağrı dağına saklanıp onları gizlice izledim. menemeni bir güzel yaptılar hiçbir malzemesini eksik etmeden .Sonra sofrayı kurdular ve 4 tane porselen tabak çıkardılar çok şaşırmıştım . noktalar nie boşluktan sonra geliyor sormayın ve noktadan sonra neden küçük harfle başlıyorum onu hiç sormayın. menemeni tabağa koymuştular. busefer

daha da şaşırmıştım . çünkü uçan güvercine tabak çıkarmamışlardılardı .en güçlü şişman atletli ve bıyıklı dayı soğan alıp yanındaki kayaya yerleştirip hunharca tek yumrukta soğanın canını almıştı ve hiçbir şey olmamış gibi 4 şişman atletli ve bıyıklı dayı da gülüyordu ve ağrı dağın eteğinde uçan güvercinde hunharca gaklıyordu çok şaşkın bir şekilde güvercine baktım güvercin gaklıyordu . en güçlü şişman atletli ve bıyıklı dayı canını aldığı soğanı 4 eşit parçada diğer dayılara dağıttı . ve hepsi biranda kahvaltı çatallarını ellerine alıp havayya kaldırdılardılardı 3 parmakla tutup menemene daldırdılar . ve nazikçe ağızlarına götürdüler bu olayı görünce utancımdan ağrı dağının eteğine girdim . buraya ailesiyle gelenler var !!! bu durumu görse o ailenin çocukları çok büyük sıkıntılar yaşayabilir lütfen bu kampanyaya destek olun

1. GAKGAK HUSEYIN 23.09.2019 20:25
    23.09.2019 20:25
    Lütfen siz de bu kampanyaya destek olunuz.Gerçekten çok önemli bir konudur kendis
  2. GAKGAK HUSEYIN 23.09.2019 20:24
    23.09.2019 20:24