Türkiye'de LGBT Aktivizmi Yasaklansın! imza kampanyası

Kampanyayı başlatan LGBT Aktivizmi Yasaklansın
27.04.2024 İstanbul , Türkiye

Türk aile yapısının korunması, Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşlarına karşı en önemli sorumluluklarından birisidir. Anayasamızın 41’inci maddesi “Aile, Türk toplumunun temelidir ve eşler arasında eşitliğe dayanır. Devlet, ailenin huzur ve refahı ile özellikle ananın ve çocukların korunması ve aile planlamasının öğretimi ile uygulanmasını sağlamak için gerekli tedbirleri alır" şeklindedir. Bu kapsamda Türkiye Cumhuriyeti’nin aileyi koruma konusunda pozitif ve negatif yükümlülükleri bulunmaktadır. Son dönemlerde basın-yayın, sinema ve reklam sektörleri aracılığıyla propagandası yapılan ve küresel ölçekte aktivizmi her geçen gün daha da kuvvetlenen LGBT hareketi, mevcut durumda, Türk ailesine ve ahlaki değerlerine karşı var olan en önemli tehlikelerden biridir.

Devletin LGBT aktivizmine izin vermesi, sapkın cinsel eğilimlerin normalleşmesine ve tabiatı ile Türk aile yapısının dejenere olmasına neden olmaktadır. Üstelik LGBT aktivizminin amacı ve faaliyetleri sapkın cinsel eğilimleri normalleştirmekten ibaret de değildir. Bununla birlikte bahse konu güruh; fuhuş sektörünü teşvik etmekte, teşhirciliği normalleştirmeye çalışmakta, cinsiyetsizleştirme projeleriyle çocukların tabiatına zarar vermekte ve dahi zaman zaman kamusal alanlarda cinsel birliktelik eylemleri yapmaktadır. Bunları ve de burada sayılmamış pek çok eylemi “toplumsal ahlaka ilişkin tabuları yıkmak” şeklinde niteleyen LGBT aktivizmi, gelinen aşamada toplumumuzun geleceğine kastetmektedir. İdarenin pozitif sorumlulukları kapsamında; uzun vadede pedofili, zoofili gibi doğrudan suç teşkil eden sapkın cinsel eğilimleri de normalleştirmeyi amaçlayan LGBT aktivizmine acilen müdahale edilmesi gerekmektedir. Dünyada dalga dalga yayılan, baskı grupları ile devletleri ve küresel sermayeyi propagandasına esir eden LGBT aktivizmi, artık evrenselleşmiş ve dünyanın her yerinde aynı anlama gelen bayrağı ile ulus devletlerin egemenliğine karşı tehlike teşkil etmeye başlamıştır. Devletin böylesi önemli bir tehlikeyi görmezden gelmesi kabul edilemez.

Son dönemlerde ülkemizde yaygınlaşan LGBT yürüyüşleri; şehirlerimizin, mahallelerimizin, cadde ve sokaklarımızın, okullarımızın, esnaflarımızın ve nihayetinde tüm vatandaşlarımızın huzurunu kaçırmaktadır. LGBT aktivistlerinin eylem çağrıları ve bu aktivizme karşı olan duyarlı vatandaşların bu oluşumlara karşı örgütlenerek karşı eylem başlatması, gün geçtikçe tehlikenin boyutunu daha da büyütmektedir. Toplumumuzun sinir uçları daha fazla kaşınmadan bu konu ile ilgili olarak tedbir alınması gerekmektedir. Bu kapsamda öncelikle yurt genelinde LGBT yürüyüşleri yasaklanmalıdır. Bu önlemi müteakip Türkiye'de faaliyet yürütmekte olan LGBT temalı derneklerin kapatılması için yasal süreç başlatılmalı, bu derneklere yurt dışından sağlanan fonlara acilen müdahale edilmelidir. Bütün bu önlemlerin alınmasının ardından Türkiye’de LGBT aktivizmi tamamen yasaklanmalıdır.

1. Nazan P. 26.07.2023 02:11
    26.07.2023 02:11
    Aile yapısına , sosyal hayati olumsuz etkileyen sapik oluşum için imzaliyorum sessiz kalmıyorum Rabbimin lanet ettiği şeye karşı hep birlikte ses olalım ülkemizde yasaklanmali .
  2. Simay 06.12.2022 09:15
    06.12.2022 09:15
    LGBT veya İstanbul Sözleşmesi... Hepsinin amacı toplumı yok etmek. Ahlaksızlığı yaymaktır. Yasaklansın .. hatta geç bile kalındı
  3. Cenk 06.12.2022 09:13
    06.12.2022 09:13
    Eşcinsellik yasaklansın. Sonucu aşırı ağır ceza olsun. Ahlaksızlığın, tercihi veya özgürlüğü olmaz, olamaz!

İstanbul, Türkiye