TECAVÜZCULER, BÖLÜCÜLER, VATAN HAİNLERİ, ORMANLARIMIZI YAKANLAR İÇİN İDAM CEZASI UYGULANSIN... imza kampanyası

Kampanyayı başlatan AHMET BEREKET
16.06.2024 İzmir , Türkiye

AKSAÇLILAR GENEL BAŞKANINDAN "İDAM CEZASINI YENİDEN UYGULANSIN" ÇIKIŞI...

AKSAÇLILAR Derneği Genel Başkanı Ahmet BEREKET, Tecavüzcüler, Vatan hainleri, bölücüler, Devletimizin askerine, polise kurşun sıkmış ya da bunun talimatını vermiş, planlayıcısı olanlar, Ormanlarımızı yakanlar için “İDAM CEZASININ” yeniden uygulanmasın için yetkililere çağrıda bulundu.​​​​​​​

“Son günlerde, özellikle toplum vicdanında derinden yaralayan ve hepimizin hafızalarında silinmez izler bırakan, kadın ve çocuklarımıza yönelik taciz, tecavüz, darp, ölüm haberlerine, gün geçmiyor ki, bir yenisi eklenmesin.

Son olarak da, İstanbul Sultanbeyli'de, 13 yaşındaki bir evladımıza cinsel istismarda bulunduktan sonra bu anları videoya çekip şantaj yapılarak, 15 kişinin tecavüzüne uğrayan kızımızın haberi bir kere daha yüklerimizi yaktı, insanlığımızdan utandırdı. Maalesef ki, Mahkemede bu pislikleri savuna bayan avukatın, Çocuğa yönelik “Etek Boyu” sorusu, maalesef kanunlarımızdaki boşluklar nedeniyle, sanıkların nasıl bir anda kanun önünde mağdur duruma düşürüldüğünü, buradan hareketle, tahrik unsuru, mahkemede sanıkların takım elbise, kravat ile bulunmaları vb. gibi onlarca sebeple, korkarız ki önceki benzer hadiselerde yaşandığı gibi, yine 3-5 sene ceza alacaklar, sonrada ellerini, kollarını sallayarak hiç bir şey yokmuş gibi aramıza dönecekler.

AKSAÇLILAR olarak diyoruz ki, 2002'de kısmen, 2004’de tümüyle mevzuatımızda çıkardığımız İDAM CEZASI’nın, özellikle altını çizerek ifade ediyoruz ki, belli suçları kapsayacak şekilde, yeniden yasal düzenlemeler yapılarak, gerekirse referanduma gidilerek, Aziz milletimize sorarak, Tecavüzcüler, Vatan hainleri, bölücüler, devletimizin askerine, polisini bizzat kurşun sıkmış ya da bunun talimatını vermiş, planlayıcısı olanlar, Ormanlarımızı yakanlar için “İDAM CEZASININ” yeniden uygulanmasını istiyoruz.

1. Atilla k. 24.05.2024 12:40
    24.05.2024 12:40
    Ormanlarımız yanarsa Akciğerlerimiz gider ve bizde oksijensizlikten yok oluruz
  2. osman d. 24.05.2024 12:04