18 Ağustos 2019 günü, saat 01:30-02:00 arasında Işıktepe Mahallesi nde alkol alarak olay çıkaran bir grubun; Mustafa soylu nun evine saldırması sonrası Soylu ; ailesini korumak isterken yaşanan olaydan dolayı cezaevinde haksız yere tutuklu bulunmaktadır. Mustafa Soylu için mahalle sakinleri olarak adalet istiyoruz. Mustafa Soylu'nun tahliye edilmesini talep ediyoruz. imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Halil İbrahim Soylu
24.09.2021 Bursa , Türkiye

18 Ağustos 2019 günü, saat 01:30-02:00 arasında Işıktepe Mahallesi nde alkol alarak olay çıkaran bir grubun; Mustafa soylu nun evine saldırması sonrası Soylu ;  ailesini korumak isterken yaşanan olaydan dolayı cezaevinde haksız yere tutuklu bulunmaktadır. Mustafa Soylu için mahalle sakinleri olarak adalet istiyoruz. Mustafa Soylu'nun tahliye edilmesini talep ediyoruz.
18 Ağustos 2019 günü, saat 01:30-02:00 arasında Işıktepe Mahallesi nde alkol alarak olay çıkaran bir grubun; Mustafa soylu nun evine saldırması sonrası Soylu ;  ailesini korumak isterken yaşanan olaydan dolayı cezaevinde haksız yere tutuklu bulunmaktadır. Mustafa Soylu için mahalle sakinleri olarak adalet istiyoruz. Mustafa Soylu'nun tahliye edilmesini talep ediyoruz.

1. Abidin Güner 27.02.2021 06:12
    27.02.2021 06:12
    Mustafa abim suçsuzdur, kim neden evine girmek istediyse o suçludur, vatanına milletine türklüğüne sonuna kadar bağlı adamı içeride tutmak vatana ihanettir, anlaşılması uzun sürmez, salıverilip içeride tutulduğu haksızlığın giderilmesini dilerim, saygılarımla...
  2. Ülkü aslan 11.11.2020 17:57
    11.11.2020 17:57
    Mustafa soylu nun tahliye edilmesini istiyoruz
  3. Ümmet Yalçınkaya 05.11.2020 20:09
    05.11.2020 20:09
    Mustafa Soylu abimiz haksız yere içerde yatıyor. Gecenin 2sinde işleri olmayan yerden geçerken mahalleyi rahatsız et, mahalle sakini uyarınca evine gir babasını darp et sonra hakkımızı savunuyoruz deyin. Adalet istiyoruz, abimiz en kısa sürede beraat ettirildi.

Bursa, Türkiye