18 Ağustos 2019 günü, saat 01:30-02:00 arasında Işıktepe Mahallesi nde alkol alarak olay çıkaran bir grubun; Mustafa soylu nun evine saldırması sonrası Soylu ; ailesini korumak isterken yaşanan olaydan dolayı cezaevinde haksız yere tutuklu bulunmaktadır. Mustafa Soylu için mahalle sakinleri olarak adalet istiyoruz. Mustafa Soylu'nun tahliye edilmesini talep ediyoruz. imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Halil İbrahim Soylu
30.10.2020 Bursa , Türkiye

18 Ağustos 2019 günü, saat 01:30-02:00 arasında Işıktepe Mahallesi nde alkol alarak olay çıkaran bir grubun; Mustafa soylu nun evine saldırması sonrası Soylu ;  ailesini korumak isterken yaşanan olaydan dolayı cezaevinde haksız yere tutuklu bulunmaktadır. Mustafa Soylu için mahalle sakinleri olarak adalet istiyoruz. Mustafa Soylu'nun tahliye edilmesini talep ediyoruz.
18 Ağustos 2019 günü, saat 01:30-02:00 arasında Işıktepe Mahallesi nde alkol alarak olay çıkaran bir grubun; Mustafa soylu nun evine saldırması sonrası Soylu ;  ailesini korumak isterken yaşanan olaydan dolayı cezaevinde haksız yere tutuklu bulunmaktadır. Mustafa Soylu için mahalle sakinleri olarak adalet istiyoruz. Mustafa Soylu'nun tahliye edilmesini talep ediyoruz.

1. Ozan efe izci 17.10.2020 11:34
    17.10.2020 11:34
    Mustafa soylu'nun çıkmasını talep ediyoruz
  2. Oğuzhan öztürk 17.10.2020 11:29