Güvenlik görevlilerinin şartları iyileştirilsin imza kampanyası

Kampanyayı başlatan H.Ç.
19.04.2024

Güvenlik görevlilerinin şartları iyileştirilsin

Özel güvenlik görevlisi olarak polis sayısından fazlayız ama şartlarımız maaşlarımız berbat artık bazı şartların düzeltilmesi gerekmektedir maaşlar en azından asgarinin üzerinde olmalı asker polis emeklilerinin bedava aldığı kimlikle direk başımıza gelmemeli kişi veya kişilere değil hizmeti devlete etmeliyiz güvenlik ihtiyacı olanlar devletten istesin devlet göndersin avm hastahane okul vs çok mu zor iş kur göndersin aradan şirketler çıksın sömürülmekten bıktık veya güvenlik dışındaki işleri yaptırmaktan amaç yardımcı kolluk yaptığımız iş çay getir iş yap kargo al araba park et biz vale veya garson değiliz veya şöför ama hepsi bizlerden bekleniyor artık birinin bu işe dur deyip şartların düzelmesi gerekmekte gereğinin yapılmasını arz ederim.

1. Münevver Yurdanur Bayır 08.09.2019 22:08
    08.09.2019 22:08
    Bu konuda sonuna kadar katiliyorum.bir güvenlik görevlisi eşi olarak
  2. Ünal çam 08.09.2019 04:54