Erzurum'a Özel Hastane İstiyoruz imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Feyzanur TURAN
10.12.2022 Erzurum , Türkiye

Erzurum'a Özel Hastane İstiyoruz

"Sen de boşluğu tamamlamak için bir imza at" Erzurum merkezi 500bin, ilçeleri ile birlikte ise toplamda 900bine yakın bir nüfusa sahip lakin mevcut özel hastanenin hizmet dışı eğilimleri burada yaşayan vatandaşların isteklerini karşılayamamaktadır. Rekabetin olmadığı yerde istediği gibi davranan kurum ve kuruluşların bu gidişatına artık bir dur demeli ve doğunun sınırtaşı olan Erzurum'un da batıdaki diğer iller gibi özellikle sağlık alanında yeni kuruluşlarla tanıştırılmasının önü açılmalıdır. Hadi Erzurumlu !! Sen, ben yok "BİZ" var. Sen de hak ettiğin değeri görmek istiyorsan bu kampanyaya destek ol ve özel sağlık alanında ilimize gelmesini istediğimiz kurumların sesimizi duymasına yardımcı ol ve MEDICANA-MEDICAL PARK VE ACIBADEM gibi özel sağlık kuruluşlarının şehrimize gelerek rekabete ortak olmasını sağla.

1. Safa korkusuz . 11.01.2022 10:34
    11.01.2022 10:34
    Erzurum kurumsal ve güvenilir bir özel hastanenin gelmesi ihtiyaçtır.
  2. Ali ALAN . 11.01.2022 10:21
    11.01.2022 10:21