DOKTOR İHMALKARLIĞINDAN BİR BAŞKASI DAHA ÖLMESİN ! imza kampanyası

Kampanyayı başlatan Nazlıcan Kaya
23.04.2024 Sakarya , Türkiye

DOKTOR İHMALKARLIĞINDAN BİR BAŞKASI DAHA ÖLMESİN !

Mustafa Rahmi Çınar şeker hastası ve şeker ilacı kullanıyor. Hastanede bunu bilgisi varken covid tedavisi için ek olarak verilen PREDNOL ilacını hastaya verirken bu ilacın içerisinde şeker bulunur ve şeker hastalarında sürekli şeker kontrolü yapılmalıdır diye neden hasta yakınları uyarılmadı? Yaptığımız tüm araştırmalara göre bu ilaç verilirken şeker hastalarına şeker takibi yapılması gerektiği söylenmeliymiş.

Hastamız eve geldikten 1 hafta sonra covidi yenmesine rağmen ve ilacın dikkatli kullanılmasına rağmen şekerin sürekli kontrol edilmesi uyarılmadığı için hasta 29.12.20 de tekrar nefes darlığı ve bilinç bulanıklığı ile hastaneye kaldırıldı. Hastanede şeker komasına girildiği söylendi ve akşamına yoğun bakıma alındı. 1-2 saat sonra entübe edildi ve sabah saatlerinde vefat etti. Şimdi suçlu kim ? Şeker hastasına şeker içeren ilacı verirken hasta yakınlarını uyarmayan, ihmalkarlık yapan 19 Mayıs Üniversitesi Hastanesinde Göğüs Hastalıkları bölümündeki Doktor Ebru KULUCAN’ dır. 19 Mayıs üniversitesi hastanesinin ve özellikle DOKTOR EBRU KULUCAN 'nın hastaya tutumundan ve ihmalkarlığından şikayetçiyiz. Ölüm vakti geldiğinde tedbirler yetersiz kalır ama başka bir hastanın canı da yanmasın bir aileye daha ateş düşmesin. Adı geçen hastane ve doktor hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını istiyoruz ve sesimizin duyulmasını istiyoruz.

Sakarya, Türkiye